Lenferink presenteert uitslag quickscan bestuurskracht

Morgenmiddag (donderdag) maakt burgemeester Lenferink de resultaten bekend van de Quick Scan Bestuurskracht 2005. In 2002 is door Atos KPMG Consulting onderzoek gedaan naar de bestuurskracht van de gemeente Leiden. Uit dat onderzoek bleek dat de Leidse bestuurskracht onvoldoende was om de ambities van de gemeente waar te maken. De gemeente trok zich de kritiek aan en stelde alles in het werk om tot verbeteringen te komen. Het College van B&W was benieuwd of deze acties geleid hebben tot een betere bestuurskracht en gaf daarom opdracht voor een ‘quickscan’ naar de Leidse bestuurskracht. “De uitslag stemt positief,” zo verklapte Lenferink twee weken geleden al tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×