Hollen met Han

Aanstaande zaterdag starten alweer voor de achtste keer de Hollen met Han-clinics ter voorbereiding op de Leiden Marathon op 18 juni. De deelnemers worden voorbereid op het lopen van de 5, 10 of 15 kilometer. De clinics worden georganiseerd door de Leiden Road Runners Club en Leiden Atletiek. De eerste clinic is bij de Leiden Road Runners Club aan de Voorschoterweg in Leiden en begint om 8.30 uur. Elke twee weken is er een vervolgbijeenkomst en tussendoor krijgt men huiswerk, in de vorm van trainingen mee.

Echte beginners krijgen extra aandacht en nieuw is dat er ook naar 5 km getraind kan worden. Deze vervolgbijeenkomsten starten om negen uur en duren gemiddeld 2 uur en 15 minuten. Op de bijeenkomsten worden presentaties en trainingen op hardloopgebied verzorgd. De kosten van de clinic zijn eenmalig € 75, contant te betalen bij de eerste clinic. Hiervoor krijgt men tien clinics plus tien consumptiebonnen voor een kop koffie of thee, trainingsschema’s, een T-shirt, een Breakfastrun (de dag voor de marathondag) en startbewijzen voor de Singelloop en 5, 10 of 21 km bij de Leiden Marathon. Voor inschrijving kan men terecht op de websites van Leiden Atletiek, www.leidenatletiek.nl of van de Leiden Road Runners Club, www.lrrc.nl. Wie niet via een mailadres kan inschrijven kan bellen naar 06-48542334 of op de eerste bijeenkomst op 28 januari vanaf 8.30 uur inschrijven en contant betalen. De inschrijving stopt bij 180 aanmeldingen.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×