Bloemen bij afval

Afval is in Leiden de komende maanden een bloemetje waard. Door bij ChemoJack, de nieuwe chemokar van de gemeente, Klein Gevaarlijk Afval (KGA) in te leveren kan er gespaard worden voor een bos bloemen. De actie loopt tot en met zaterdag 1 april.

De komende maanden kunnen inwoners van de zogenaamde GEVULEI-gemeenten (Alkemade, Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Sassenheim, Voorschoten, Warmond en Zoeterwoude) met klein gevaarlijk afval een bloemetje verdienen. Bij de ChemoJack zijn spaarkaarten verkrijgbaar. Elke keer als een inwoner KGA komt wegbrengen krijgt hij of zij een sticker. Er zijn vijf stickers nodig voor een volle spaarkaart. Een volle spaarkaart is een bos bloemen waard.

De spaarkaarten kunnen bij de volgende bloemenwinkels worden ingeleverd: 
Bloemenwinkel Petra de Booij, Haarlemmerstraat 299, Leiden
Bloemenwinkel Vianen en Vianen,  Lijtweg 8-20, Oegstgeest
Mille Fleurs, Treubplein 17, Voorschoten
Muscari Bloemenboetiek, Kerklaan 6, Zoeterwoude
Pierrot Bloemsierkunst, Hoge Rijndijk 79, Zoeterwoude

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×