Staatssecretaris Melanie Schultz sprak maandagavond op de nieuwjaarsborrel van de Leidse VVD. (Foto: Chris de Waard).

Schultz snapt niets van 'kamikaze-actie' Pechtold

Staatssecretaris Melanie Schultz, maandagavond te gast op de nieuwjaarsbijeenkomst van de VVD, snapt niets van de ‘kamikaze-actie’ van Alexander Pechtold. Pechtold sprak zich tegenover het blad Opzij opnieuw zeer negatief uit over ‘politiek Den Haag’. Ook zei hij maar moeilijk door één deur te kunnen met premier Balkenende en minister Donner. Schultz snapt niet waar Pechtold’s kritiek vandaan komt: “De sfeer in het kabinet is juist heel collegiaal. Dat was in het Leidse college wel anders, daar was de sfeer regelmatig om te snijden,” zo blikt de staatssecretaris terug op de periode waarin ze samen met Pechtold in het Leidse college zat.

Schultz: “Hij heeft het over politiek Den Haag. Daar moet hij dan wel zijn eigen D66-fractie mee bedoelen.” De enige reden die Schultz kan bedenken voor de uitspraken van Pechtold is dat hij toch niks meer te verliezen heeft en voor maximale publiciteit gaat om zo lijsttrekker te kunnen worden bij de Tweede Kamerverkiezingen in 2007.

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2006


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×