SP haalt uit naar VVD

Komende donderdagavond organiseert de SP in samenwerking met Novib, het LVC en het LWO een benefietconcert voor de slachtoffers van de aardbeving in Pakistan. Dezelfde avond geeft de VVD een diner met als sprekers o.a. staatssecretaris Van Hoof van Sociale Zaken. Iedereen kan deze avond bijwonen maar moet wel 100 euro per persoon betalen. SP lijsttrekker Antoine Theeuwen vindt het wrang dat de VVD op deze wijze geld inzamelt om de eigen campagnekas te spekken. Zo’n VVD-avond met zulke bedragen staat in schril contrast met wat er aan de andere kant van de wereld gebeurt, aldus Theeuwen. Hij hoopt dat de VVD’ers nadat ze gegeten hebben nog even aan Pakistan denken en nodigt ze dan ook uit in het LVC.

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2006


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×