Vrijdagavond trad Hans Dulfer op in een overvolle Waag. (Foto's: Emile van Aelst).

Leiden Swingt deze week

Zaterdagmiddag ging de tweede editie van Leiden Swingt van start in De Waag. Een week lang staat Leiden in het teken van de jazzmuziek tijdens de opvolger van de Leidse Jazz- en Bluesweek. Pvda-wethouder Ron Hillebrand is normaal niet beschikbaar voor ceremoniële klusjes in het weekend, maar maakte een uitzondering voor Leiden Swingt dat door hem werd geopend.

Negen dagen lang kunnen bezoekers de kroegen en tal van speciale locaties afschuimen en genieten van een overdosis muziek. Op meer dan 40 podia in de binnenstad van Leiden worden gedurende het festival meer dan 80 concerten gegeven. De Waag is het traditionele centrum van Leiden Swingt.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×