Vice-premier Laurens-Jan Brinkhorst opende de campagne van D66 Leiden gisteravond in Stadscafé van der Werff. Rechts D66-lijsttrekker Paul van Meenen. (Foto's: Chris de Waard).

D66 zet aanval in op nieuwe partijen

“En dan WijLeiden. Een stel brave studenten. Rijkeluis-kinderen die op kosten van hun ouders een politiek partijtje mogen oprichten omdat ze beter in de raad dan in de kroeg kunnen zitten”. Het was klare taal van D66-lijsttrekker Paul van Meenen, gisteravond bij de start van de verkiezingscampage van D66 Leiden. Ook “Prins Carnaval en zijn drinkmaatje Boer”, bedoeld worden de lijsttrekkers van Stadsbelang Leiden en Leiden Ontzet, kunnen niet rekenen op de sympathie van Van Meenen: “Populistische kroegpraat en bij elkaar gejatte partijprogramma’s.”

D66 belooft het zelf heel anders te doen. Van Meenen: “Eigenlijk openen we een campagne die al 10 jaar open is. Al jaren staan we het hele jaar in de stad en met de vraag van de maand betrekken we inwoners bij belangrijke vraagstukken als het parkeerbeleid”.

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2006


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×