Geen Pvda-vragen over Leidse Loper

Pvda-lijstrekker Marije van den Berg wil graag wat aandacht voor een nog niet nagekome toezegging van wethouder Geertsema. Vorig jaar zomer kaartte D66-raadslid Arjan Stoffels in de gemeenteraad aan dat de borden van de toeristische wandeling door het historische centrum van Leiden niet kloppen. Deze zgn. ‘Leidse Loper’ bleek een doodloper als je de borden nauwgezet volgde. Ruim een half jaar later is er nog niets aan gedaan. Van den Berg hoopt dat men op het stadhuis meeleest en er iets aan doet, zodat ze geen schriftelijke vragen over dit onderwerp hoeft te stellen.

Niet uit luiheid overigens, maar in het kader van de discussie die vorig jaar volgde op schriftelijke vragen over het stellen van schriftelijke vragen en de kosten die daarmee zijn gemoeid.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×