Ook vandaag nog veel vertraging op spoor bij Leiden

Door de defecte bovenleiding rijden er ook vandaag de hele dag minder treinen op het traject tussen Schiphol en Leiden, Schiphol en Amsterdam Centraal en Schiphol en Amersfoort/Duivendrecht. De NS waarschuwt voor vertragingen van 15 tot 30 minuten en adviseert reizigers tussen Amsterdam en Leiden met de omgeleide intercity’s te reizen.

De THALYS-treinen, internationale treinen en intercity’s rijden vandaag tussen Amsterdam en Leiden via een andere route en stoppen niet in Schiphol.

Ook volgend weekend moeten teinreizigers rekening houden met een langere reistijd. In de nacht van zaterdag 21 op zondag 22 januari worden werkzaamheden uitgevoerd aan de besturing van seinen en wissels. Als gevolg daarvan rijdt de Nachtnettrein Utrecht Centraal-Amsterdam Centraal-Rotterdam Centraal dan niet tussen Schiphol, Leiden Centraal, Den Haag Centraal, Delft en Rotterdam Centraal.

De NS adviseren reizigers tussen Schiphol, Leiden Centraal, Den Haag Centraal, Delft en Rotterdam Centraal gebruik te maken van de bus. Tussen Schiphol en Den Haag Centraal en tussen Schiphol en Rotterdam Centraal rijden rechtstreekse Snelbussen. De extra reistijd bedraagt een half uur tot maximaal anderhalf uur.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×