Na de nieuwjaarsrede van voorzitter Pieter Meijer van de Kamer van Koophandel Rijnland werden de economische ontwikkelingen in de regio besproken met een deskundigenpanel. Aansluitend was er gelegenheid om de ijssculpturen te bewonderen. (Foto's: Chris de Waard).

Strategische alliantie tussen Kamers van Koophandel

De Kamer van Koophandel Rijnland gaat een strategische alliantie aan met de KvK Haaglanden. Dat maakte de kersverse voorzitter Pieter Meijer van de Kamer Rijnland woensdagmiddag bekend tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de KvK in Groenoordplaza. Volgens Meijer kunnen de twee Kamers van Koophandel zo profiteren van elkaars know-how.

De KvK Rijnland heeft overigens sinds vandaag weer een dagelijks bestuur. De zittende interim-bestuursleden zijn woensdagmiddag door het algemeen bestuur benoemd voor een periode van vier jaar.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×