Veel aanhang voor nieuwe partijen

Bijna een vijfde van de bezoekers van Sleutelstad.nl die de afgelopen dagen meededen aan de poll, waarin het bestaansrecht wordt gepeild van de drie nieuwe politieke partijen die in maart meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Leiden, geeft aan op een van deze partijen te zullen gaan stemmen. Hoe betrouwbaar de peiling is zal op 7 maart moeten blijken, maar wel is duidelijk dat veel Leidenaren sympathiek staan tegenover de nieuwe initiatieven. Dat geldt overigens niet voor burgemeester Lenferink die zich tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente, gisteravond in de Pieterskerk, uitsprak tegen een verdere versnippering binnen de Leidse gemeentepolitiek.

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2006


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×