WijLeiden wil flyerverbod

De nieuwe lokale politieke partij WijLeiden wil een verbod op flyeren. “Het is een ergernis van veel shoppers en stappers; al die flyers die je in de hand krijgt gedrukt als je door de binnenstad van Leiden loopt. Veel passanten gooien hun flyer – na een snelle blik – een paar meter verderop op straat,” aldus Nils Laudy, de secretaris van de partij. WijLeiden doet in maart voor het eerst mee aan de gemeenteraadsverkiezingen.

WijLeiden wil met het flyerverbod de vervuiling van de binnenstad tegengaan en daarnaast het winkelen in Leiden prettiger maken. Ook het plakken van flyers op fietsen moet volgens de partij onder het verbod gaan vallen.

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2006


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×