Wethouder Geertsema verwelkomde vanmorgen de 50.000ste bezoeker aan het ijssculturenfestival in Groenoordplaza. Het was de 72-jarige mevrouw Spaendonk die haar drie kleindochters een dagje mee naar Leiden had genomen. (Foto's: Chris de Waard).

50.000ste bezoeker IJssculpturen komt uit Tilburg

Het IJssculpturenfestival in Leiden is een ongekend succes. Net twee weken na de opening is er al een mijlpaal te vieren en werd vanmorgen de 50.000ste bezoeker feestelijk onthaald door Wethouder Alexander Geertsema van Economische en Zaken. De 72-jarige mevrouw van Spaendonk uit Tilburg was een dagje op pad met haar kleindochters Maureen (9 jaar), Quinty en Aimée (beiden 7 jaar). Het drie waren al vroeg met oma per trein naar Leiden vertrokken om de prachtige ijssculpturen in Groenoordplaza te gaan bekijken. Groot was hun verbazing dat juist zij de 50.000ste bezoeker waren en met bloemen, kado’s en gratis toegangskaarten door Wethouder Geertsema onthaald werden.

Nadat directeur Thomas van den Dungen van het festival de dames op chocolademelk en appeltaart had getrakteerd, konden zij alsnog de ijssculpturen bewonderen.

De ijssculpturen zijn nog te bewonderen tot 26 februari 2006.

Leiden Rembrandt


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×