Bonnen bij alcoholcontrole

Het Regionaal Verkeershandhavingsteam (RVHT) van de Politie Hollands Midden heeft zondagavond een alcoholcontrole gehouden op de Maresingel, de Burggravenlaan, de Hoge Rijndijk en de Oosterkerkstraat. Zes mensen bleken te veel te hebben gedronken. Twee mensen moesten zelfs hun rijbewijs inleveren omdat ze meer dan 570 ug/l bliezen.

Daarnaast schreef het RVHT zeven keer een bekeuring uit voor brommen zonder helm of met losse kinband, tweemaal voor brommen zonder bromfietscertificaat, eenmaal voor rijden zonder rijbewijs, tweemaal voor het niet kunnen laten zien van het rijbewijs en eenmaal voor rijden zonder gordel. Ook kreeg iemand een bon omdat hij iemand in de laadruimte van zijn auto vervoerde.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×