Afsteker lawinepijl meldt zich

De afsteker van de vuurpijl die op oudejaarsavond een 20-jarige vrouw uit Leiden ernstig verwondde, heeft zich gisteren vrijwillig bij de politie gemeld. De man, een 34-jarige Leidenaar, heeft verklaard dat hij de vuurpijl heeft afgestoken, maar dat deze per ongeluk in de richting van de slachtoffers is gegaan. De vrouw stond op de Haven in Leiden en had een kindje van twee jaar op haar arm, dat lichtgewond raakte. Een vrouw die naast haar stond, raakte ook lichtgewond. De afgestoken vuurpijl was een zogenaamde lawinepijl. Dit levensgevaarlijke vuurwerk is illegaal.

Zie ook dit filmpje op //youtube.com/watch?v=GjJvhv8K-KE

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×