Op de foto van links naar rechts directeur Claas Griffioen van Griffioen Precious Presents, studentes Lisa, Annelien en Roxana. daarnaast ROC-directeur Hugo Schnabilie, wethouder Geertsema en onderwijsmanager Margriet Nicolai (ROC). (Foto's: Chris de Waard).

Rembrandtwinkel verovert Leiden

Nog maar enkele weken geleden opende Claas Griffioen van Griffioen Precious Presents (relatiegeschenken) de eerste echte Rembrandtwinkel van Nederland op de hoek van de Pieterskerkchoorsteeg en het Pieterskerkhof. In samenwerking met het ROC Leiden en de Hogeschool Leiden wordt de winkel geëxploiteerd door leerlingen die er een interessante leerwerkplek krijgen. Deze week komen er twee ‘filialen’ bij, één bij de ijsbaan op de Beestenmarkt en één in Groenoordplaza bij het ijssculpturenfestival dat ook deze week van start gaat.

De winkel biedt een uitgebreide collectie Rembrandtartikelen. Van Rembrandtchocolade en – wijn, tot agenda’s en schilderijtjes.

Bij de opening waren onder meer Rembrandt-wethouder Geertsema, ROC-directeur Hugo Schnabilie en onderwijsmanager Margriet Nicolai aanwezig.

Leiden Rembrandt


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×