Dode en zwaargewonde bij steekpartij in asielzoekerscentrum

Rond kwart voor tien vanavond heeft er in Nieuweroord, het asielzoekerscentrum aan de Rijnsburgerweg, een steekpartij plaatsgevonden, waarbij een vrouw om het leven is gekomen en een man zwaargewond raakte. De man is overgebracht naar het LUMC. Over de aanleiding van de steekpartij is nog niets bekend. De nog onbekende dader wist te ontkomen. De technische recherche voert op dit moment een sporenonderzoek uit. Een woordvoerder van de politie kon niet zeggen of de slachtoffers bewoners of bezoekers van het asielzoekerscentrum zijn. Evenmin is hun nationaliteit bekend.

Leiden asielsteek Steekpartij asielzoekerscentrum Nieuweroord


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×