D66-raadslid Anneloes Wassenaar verlaat de raad

D66-raadslid Anneloes Wassenaar heeft de fractie van haar partij meegedeeld dat zij per 20 december a.s. haar werkzaamheden zal neerleggen. Het besluit komt slechts vier maanden voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. “Veranderingen in de werk- en privésfeer maken het voor haar noodzakelijk haar prioriteiten te herschikken,” zo laat D66 Leiden weten.

De D66-fractie zegt geschrokken te zijn van de mededeling, maar respecteert het besluit. “Zowel fractie als bestuur van D66 hechten eraan hun grote waardering uit te spreken voor de inzet van Anneloes in de afgelopen vier jaar”.

Anneloes Wassenaar wordt opgevolgd door Mark Koek die al jaren actief is binnen D66. O.a. als duo-raadslid en als voorzitter van D66-Leiden. Mark Koek zal in de raadsvergadering van 20 december worden geïnstalleerd.

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2006


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×