Vier aanhoudingen na weekendgeweld

Zaterdag vonden er in Leiden vier geweldsincidenten plaats. daarbij zijn vier aanhoudingen verricht. Twee verdachten zijn inmiddels weer op vrije voeten gesteld. De andere twee worden vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Rond 02.30 uur kregen kamerbewoners aan de Lage Rijndijk het met elkaar aan de stok. Er werd daarbij met een keukenmes gedreigd. Twee Leidenaars van 33 en 34 jaar werden aangehouden. De 33-jarige wordt voorgeleid.

In een café aan de Nieuwe Beestenmarkt kwam het rond 02.50 uur tot een schermutseling tussen twee Leidenaars van 18 en 20 jaar. Daarbij duwde en sloeg de 20-jarige die dan ook werd aangehouden.

Bij een tankstation langs de A4 kreeg een 24-jarige man uit Spijkenisse ruzie met zijn ex-vriendin, een 25-jarige vrouw uit Zaandam. Daarbij gaf de man de vrouw enkele klappen. De man liep vervolgens over de vluchtstrook weg waar de politie hem oppikte en aanhield. Hij wordt voorgeleid.

Een 12-jarige jongen uit Leiden deed bij de politie aangifte dat hij bij een bushalte op het Stationsplein was geschopt en geslagen door twee jongens. Dit gebeurde rond 18.20 uur. De aanleiding was vermoedelijk een incident op de schaatsbaan aan de Vondellaan. Toen de jongen met een vriend naar huis fietste, werden ze ingehaald door de jongens die vervolgens op hem insloegen. De verdachten van dit incident zijn nog niet aangehouden. De politie is naar hen op zoek.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×