Leiden in kleur: stadsgesprekken krijgen een vervolg

Vanavond organiseert de gemeente een vervolg-bijeenkomst op de serie stadsgesprekken van begin dit jaar. De bijeenkomst staat in het teken van het integratiebeleid. De gespreksleiding is in handen van de wethouders Wim de Boer en Hans Buijing. Deze bijeenkomst vindt plaats in het Rijksmuseum voor Volkenkunde aan de Steenstraat en begint om 20.00 uur (zaal open 19.30 uur). Het stadsgesprek is voor iedereen toegankelijk.

Tijdens de avond wordt er gesproken over het toekomstige integratiebeleid en over de acties die zijn voortgekomen uit de Leidse stadsgesprekken. Eén van die acties is het ontwikkelen van de website Leiden in kleur (www.leideninkleur.nl), waarop nieuws en discussie over integratie in Leiden te vinden zijn. Op de bijeenkomst van 21 november kunnen de aanwezigen bovendien ook projectvoorstellen ter bevordering van integratie in Leiden bespreken en/of indienen.

Programma
19.30 – 20.00 uur  ontvangst met koffie en thee
20.00 – 21.00 uur  Wat heeft de gemeente ondernomen naar aanleiding van de stadsgesprekken?
21.00 – 22.00 uur  gelegenheid tot het indienen en bespreken van projectvoorstellen

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×