Vier winkeldieven gepakt bij V&D

Bij V&D zijn maandagmiddag twee mannen en twee vrouwen betrapt toen ze probeerden om een spijkerbroek zonder te betalen mee te nemen. Het ging om een 23-jarige man uit Waddinxveen en een 25-jarige vrouw uit Berkel en Rodenrijs. Later die middag namen een 22-jarige vrouw uit Leiden en een 26-jarige man uit Franeker twee flessen parfum ter waarde van 110 euro weg zonder deze te betalen. Zij lieten deze zakken in een geprepareerde tas.

Beide diefstallen werden opgemerkt, waarna ze door de bedrijfsbeveiliging werden overgedragen aan de politie. Na hun verhoor en het opmaken van processen-verbaal werden de verdachten in de loop van de avond weer op vrije voeten gesteld.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×