Theo van Es op registratie Haagse Beatnach

Op 24 oktober werd in de Paap te Den Haag de DVD/CD ‘HAAGSE BEATNACH LIVE OP PARKPOP 2005’ ten doop gehouden. Het document bevat de concertregistratie van de “Haagse Beatnach” toppers die in het Haagse Zuiderpark tijdens de meest recente editie van Parkpop voor een meer dan enthousiast publiek een succesvolle show gaven. Op de DVD/CD is onder meer Leidenaar Theo van Es (The Shoes) te horen.

Andere namen zijn o.a. Nico Christiansen (Livin’ Blues), Rob Bolland (Bolland& Bolland), Mariska Veres (Shocking Blue), Polle Eduard (After Tea), Evert Nieuwstede (Urban Heroes), Johnny Lion, Frans Krassenburg (Golden Earrings) Jody Pijpers’ Cashmere, Hu and the Hilltops en Andy Tielman. Met de live DVD/CD wordt een belangrijk gedeelte van de eerste decennia van de ‘Haagse” popcultuur in beeld gebracht.

Ook backstage foto’s, interviews en beelden van de repetities zorgen ervoor datdeze DVD/CD combinatie een representatief overzicht biedt van hoe Den Haag zich ontwikkelde als beatstad nr 1 en hoe het er voor staat met de generatie van nu.

Geen categorie


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×