Leids Uitburo nu ook online

Cultuurwethouder Ruud Hessing (D66) heeft maandag het Leids Uitburo officieel geopend. Het Uitburo, dat zich richt op het ontsluiten van het culturele aanbod in Leiden en omgeving, is partner van het Nederlands Uitburo en te vinden op webportal www.uitburo.nl/. Met de aansluiting van het Leids Uitburo wordt nu ook het culturele aanbod in deze regio ontsloten voor héél Nederland.

De website van het Leids Uitburo biedt uitgebreide culturele uitgaansinformatie, net als in de andere regio’s (Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Groningen en Enschede). Via een eenvoudig zoeksysteem kan de bezoeker concrete informatie vinden die aansluit bij zijn voorkeur. Het Leids Uitburo wil zo bijdragen aan een grotere cultuurparticipatie in het gebied. Het is de bedoeling dat het Leids Uitburo meer wordt dan alleen een website. Nog dit jaar zal een eerste UITmail met tips en aanbiedingen worden verstuurd naar abonnees en geïnteresseerden en er liggen plannen klaar om op termijn met een Leids Uitmagazine te komen. Ook het stimuleren van online ticketverkoop is een van de scenario´s waarop het Leids Uitburo zal inzetten.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×