Gewonde bromfietser gedwongen naar ziekenhuis

Een 17-jarige jongen uit Oegstgeest is zaterdagavond om 23.10 uur met zijn bromfiets tegen een boom gereden. Dat gebeurde op de kruising van de Broekweg met de Veluwemeerlaan. De jongen was dronken en had ook de nodige verwondingen opgelopen. Hij werd geholpen door politie en ambulancepersoneel, maar gedroeg zich daarbij erg vervelend. Hij wilde niet meewerken en wilde ook niet naar het ziekenhuis. Vervolgens is hij gedwongen om naar het ziekenhuis te gaan, waar hij behandeld is.

De jongen was onder invloed van drank en er is een blaastest afgenomen om te bepalen hoeveel hij gedronken had. De uitslag van 335 ug/l leverde dat hem een proces-verbaal op. Daarnaast bleek de jongen niet in het bezit te zijn van een bromfietscertificaat.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×