Feest bij 33-jarige Leidse Hutspotten

De Leidse carnavalsvereniging de Hutspotten viert op de 11e van de 11e haar 33-jarig bestaan met extra activiteiten en speciale acts tijdens de vaste feestavonden. Op 11 November om 23.11 uur wordt het seizoen officieel geopend. Deze opening vindt traditioneel plaats op het plein voor station Lammenschans te Leiden. Omlijst door gezellige feestmuziek van boerenblaaskapel Ex BTW zal de huidige stadsprins SIMON DE EERSTE het nieuwe carnavalsjaar openen door het plaatsen van de steek op het standbeeld van Joppensz.

Op zaterdag 12 November is er het jaarlijkse prinsenbal in Partycentrum De Zijl. Dan wordt afscheid genomen van Stadsprins SIMON DE EERSTE en wordt om 23.11 de nieuwe stadsprins voorgesteld.

Blaaskapel de Party band en DJ BoBo verzorgen op deze avond de feest- en dansmuziek. Aanvang 21.00 uur, zaal open 20.00 uur. De toegang is gratis.

Zondag 13 November is er vanaf 15.00 uur gelegenheid om in informele sfeer kennis te maken met onze nieuwe Stadprins in het Hutspottenhonk aan de Voorschoterweg. (ingang sportvelden/zwembad en direct rechtsaf, pad volgen, 2e gebouw rechts).

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×