Telefoons gestolen uit belwinkel

Een belwinkel aan de Steenstraat werd woensdagavond bestolen van zes mobiele telefoons. De telefoons werden op nog onbekende wijze uit een vitrinekast gehaald. Een medewerker van de belwinkel wist nog net een 22-jarige man uit Ter Apel in de winkel aan te houden in afwachting van de gewaarschuwde politie. Deze man maakte deel uit van een viertal mannen die de winkel waren binnengekomen. Korte tijd later verlieten er twee de zaak. De medewerker die vanuit zijn kantoorruimte kwam, zag dat ook een derde man de winkel verliet. Vanuit zijn ooghoeken zag hij dat een vitrinekast openstond en dat in de vitrine een lege plek was. Hij hield de laatste man bij deze ontdekking vast en waarschuwde de politie. Deze heeft de verdachte ingesloten en stelt vandaag een nader onderzoek in.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×