Man valt van steiger in Stationsweg

Een 58-jarige man uit Zwijndrecht is tijdens werkzaamheden van een werksteiger gevallen en met hoofdletsel overgebracht naar het LUMC. Het ongeval gebeurde vanmorgen toen de man op de derde verdieping van een pand aan de Stationsweg aan het werk op een ongeveer 1 meter hoge steiger. De man viel daar vanaf en kwam met zijn hoofd op de betonnen vloer terecht.

Bij de hulpverlening assisteerde de brandweer die het slachtoffer op een brancard van de derde verdieping takelde. Ook artsen die met de traumahelikopter op het Stationsplein landden, verleenden assistentie. De Arbeidsinspectie is van het ongeval in kennis gesteld.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×