1-Hour Super Photo nog 1 keer open

De winkels van de failliete fotoketen Kral gaan nog één dag open. Klanten kunnen vrijdag 4 november in de filialen terecht voor het afhalen van ontwikkelde fotorolletjes en gerepareerde apparatuur. Dat heeft curator H. de Groot dinsdag bekendgemaakt. Gepoogd wordt alle openstaande opdrachten bij Kral zoveel mogelijk af te handelen. De gekozen dag is onder voorbehoud, benadrukt de curator. ,,Er kunnen nog complicaties optreden, waardoor we een andere datum moeten kiezen.”

De honderd fotozaken van Kral over het hele land zijn sinds vrijdag gesloten. Daaronder vallen ook de winkels van Foto Objektief en 1-Hour Super Photo. De ruim vierhonderd medewerkers hebben maandag ontslag aangezegd gekregen. Voor de overname van de failliete winkelketen is volop belangstelling. De curatoren buigen zich momenteel over de lijst met overnamekandidaten.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×