Bromfietsster botst in donkere tunnel op winkelwagentje

De politie is op zoek naar mensen die gezien hebben wie er afgelopen vrijdag bij Winkelcentrum de Stevensbloem een aantal winkelwagentjes hebben weggehaald. Een groep jongeren heeft de karretjes gebruikt om zich de fietstunnel van de Truus Wijsmullertunnel in te laten rijden. Vervolgens is één van de winkelwagentjes op het laagste punt van de onverlichte tunnel blijven staan. Rond 22.20 uur is een 18-jarige bromfietsster uit Leiden tegen dat karretje gebotst. Het slachtoffer kwam ten val en liep verschillende schaafwonden op. Ook raakte ze gewond aan haar schouder en haar knie. Ze is per ambulance overgebracht naar het LUMC.

Het meisje heeft verklaard dat ze na het ongeval een aantal jongens zag wegrennen. Deze zijn vermoedelijk verantwoordelijk voor het achterlaten van het karretje. De politie heeft direct een onderzoek ingesteld en heeft via een buurtonderzoek geprobeerd de daders te achterhalen. Dat is nog niet gelukt.

De politie wil graag in contact komen met getuigen die hebben gezien welke jongeren met deze winkelwagentjes in de weer zijn geweest. De politie team Leiden-West is te bereiken via 0900-8844. Wil men anoniem bellen dan kan dit via het nummer Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×