N206 afgesloten door asfalteringswerkzaamheden

De provincie Zuid-Holland gaat de onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan de de provinciale weg N206. Er wordt de komende weken in de avond en nacht, tussen 20.00 uur en 06.00 uur op meerdere plaatsen gewerkt aan deze weg. Op 24 en 25 oktober wordt er twee avonden en nachten gewerkt op het viaduct over de rijksweg A4 tussen Zoeterwoude en Leiden. Motorvoertuigen worden via de rijksweg en de eerstvolgende afrit terugverwezen naar de N206. Langzaam verkeer en openbaar vervoer kan van de parallelweg gebruik blijven maken.

Op 31 oktober en 1 november wordt er twee avonden en nachten gewerkt op het wegvak tussen Zoetermeer en Zoeterwoude, ter hoogte van Stompwijk. Doorgaand verkeer is dan niet mogelijk. Er wordt een omleidingsroute ingesteld via de hoofdwegenstructuur van Zoetermeer naar de Zoetermeerse Rijweg en de rijksweg A4 tot afrit 7 (Leiden, Zoeterwoude). Deze route wordt in beide richtingen aangegeven.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×