Winkeldievegge gepakt na strooptocht door centrum

Een 19-jarige vrouw uit Leiden pleegde dinsdagmiddag een winkeldiefstal bij een kledingwinkel aan de Haarlemmerstraat. In de paskamer ontdeed zij enkele kledingstukken van de prijskaartjes en stopte de kledingstukken in haar tas. Vervolgens wilde zij zonder te betalen de winkel verlaten. Dit werd opgemerkt door het winkelpersoneel dat ingreep en haar overdroeg aan de politie.

Nader onderzoek leerde dat zij ook bij een andere kledingwinkel aan de Haarlemmerstraat kleding had meegenomen zonder deze te betalen. Hetzelfde gold voor schoenen die ze uit een schoenenwinkel aan de Langegracht had gestolen. De politie maakte proces-verbaal op en liet de vrouw in de loop van de avond weer gaan.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×