Leidenaar aangehouden na dubbele aanrijding

De politie heeft vanmiddag op de Willem van der Madeweg een 33-jarige Leidse bromfietser aangehouden die eerst een 12-jarig meisje van de fiets had gereden en daarna tegen een auto botste. Bij een ruzie die ontstond tussen hem en de gedupeerde automobilist, sloeg hij bovendien de voorruit van de auto in.

De man had op het fietspad langs de Hoge Rijndijk de auto geraakt van een 41-jarige man uit Leiden. Deze wilde vanaf de Hoge Rijndijk een inrit inrijden. Zowel aan de bromfiets als aan de auto ontstond schade. Een schaderegeling lukte niet. De bromfietser werd kwaad, sloeg de voorruit van de auto in en gaf aan omstanders een briefje met daarop een straatnaam en telefoonnummer. Vervolgens liep hij weg.

De gewaarschuwde politie trof hem even later op de Willem van der Madeweg aan. Daar bleek dat de bromfietser op het fietspad ook al een 12-jarig meisje uit Zoeterwoude had geraakt. Het meisje viel daardoor met haar fiets en raakte lichtgewond. De bromfietser reed door tot dat hij tegen de auto aanreed. De politie maakt proces-verbaal op.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×