Burgemeester op bezoek bij 103-jarige

Vanmiddag om 14.15 uur brengt burgemeester Lenferink een felicitatiebezoek aan mevrouw Johanna Maria Peeters. Ze viert dan haar 103e verjaardag in Huize Roomburgh. Afgelopen zaterdag heeft mevrouw Peeters haar verjaardag gevierd met al haar neven en nichten.

Mevrouw Peeters is op 5 oktober 1902 geboren in Leiden. Tijdens haar leven is zij voortdurend de rode draad in het leven van haar familie geweest. Tot aan haar 65ste heeft zij haar vader verzorgd. Ook haar broer en haar vier zussen konden altijd op haar rekenen voor hulp, of het nu bij de geboorte van een kind was of in geval van ziekte of nood. Haar familie speelt een belangrijke rol in het leven van mevrouw Peeters.

Tot vorig jaar november heeft mevrouw Peeters geheel zelfstandig aan het Bizetpad gewoond. Mevrouw Peeters is nog steeds een ‘actieve en pittige’ vrouw.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×