Krakers Leonarduskerk starten mailactie

De Initiatiefgroep Leonarduskerk die een week geleden de Leonarduskerk aan de Haagweg kraakte om er vluchtelingen in op te vangen, zijn een e-mailactie begonnen om burgemeester Lenferink ervan te weerhouden de kerk door de politie te laten ontruimen. Die ontruiming staat gepland voor aanstaande dinsdagmiddag. De initiafiefgroep wil dat de kerk niet ontruimd wordt voordat de gemeenteraad er dinsdagavond over heeft gesproken tijdens de vergadering van de commissie Bestuur en Veiligheid. 

Op de website van de Fabel van de Illegaal staat een voorbeeldbrief die naar de burgemeester gemailed kan worden. De intitiatiefgroep roept op om de brief, of een eigen brief, voor dinsdagmiddag 12.00 uur te mailen aan burgemeester@leiden.nl met een cc-tje (kopie) aan leonarduskerk@woonstrijd.nl.

Leiden kraakkerk


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×