Burgemeester geeft startschot GOA-campagne

Aanstaande woensdag geeft burgemeester Lenferink om 13.00 uur het startschot voor de campagne over de gemeentelijk opsporingsambtenaar. Deze gemeentelijk opsporingsambtenaar (GOA) voert handhavingstaken van de gemeente uit met als doel de veiligheid en leefbaarheid in de stad te bevorderen. De campagne is bedoeld om de bekendheid met het werk van de GOA’s in Leiden te vergroten.

Het startschot wordt gegeven in het toekomstige onderkomen van de sector Stadstoezicht en de gemeentelijke opsporingambtenaren. Half oktober vindt de verhuizing plaats van het voormalige politiebureau aan de Zonneveldstraat naar het moderne Tweelinghuis naast het Stadsbouwhuis.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×