Politie onderzoekt tasjesroof

De politie onderzoekt een tasjesroof die op zondag 18 september, rond 01.30 uur, op de Nieuwe Beestenmarkt plaatsvond. De handtas van een 22-jarige vrouw uit Leiden werd daar uit haar handen getrokken door een man. Met nog twee mannen rende de dader met de buit weg in de richting van het Noorderplantsoen. Met een kennis zette de vrouw de achtervolging op het drietal in. Achter een café werd een deel van haar eigendom weer teruggevonden. Wel ontbraken het geld, een mp3-speler en een telefoon. Vermoedelijk zijn de drie de kruising van de Stationsweg overgestoken en het Morssingelterrein opgerend. Van hen ontbreekt tot op heden ieder spoor.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×