Staatssecretaris Van Gennip op werkbezoek in Leiden

Gisteren heeft Karien van Gennip, staatssecretaris Economische Zaken, tijdens haar werkbezoek aan de regio Holland Rijnland een bezoek gebracht aan het Biosciencepark in Leiden. Zij werd daarbij vergezeld door de heer Asje van Dijk, gedeputeerde Economische Zaken van de provincie Zuid Holland. Als dagvoorzitter trad wethouder Geertsema (Economische Zaken) op. Het bezoek stond in het teken van een bedrijfsbezoek aan Crucell en een gesprek met een vijftal ondernemers op het Leiden Biosciencepark. De staatssecretaris was met name geïnteresseerd in de overwegingen die voor de bedrijven van belang zijn geweest bij hun besluit zich te vestigen of uit te breiden in het Leiden Biosciencepark. (Foto: Mark Lamers).

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×