Vrouw bekneld bij botsing Tjalmaweg

Gisteren vond op de kruising van de Ir. G. Tjalmaweg met de af-/oprit naar de A44 een ongeval tussen twee personenauto’s plaats. Daarbij raakte een 23-jarige vrouw uit Katwijk bekneld in haar auto. Nadat zij bevrijd was, is zij naar het LUMC overgebracht met kneuzingen en nekklachten. De andere automobilist, een 23-jarige man uit Zandvoort, liep geen verwondingen op.

De automobiliste heeft verklaard dat ze op de Tjalmaweg door rood licht is gereden. Zij is vervolgens tegen de andere auto, die vanaf de Tjalmaweg vanuit Katwijk de A44 wilde oprijden, gebotst. De politie heeft de af-/oprit A44 een tijd afgesloten, ook het verkeer naar Katwijk is enige tijd omgeleid.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×