Projectleider Rembrandt 400 opgestapt

Met onmiddellijke ingang is Chris de Mol gestart als projectleider van het Rembrandt 400 Leiden project. De Mol neemt deze taak over van Reina de Smeth die de functie tot nu toe vervulde. De wisseling van de wacht vindt volgens persvoorlichter Fons Delemarre plaats op verzoek van De Smeth. Het is volgens hem wel de bedoeling dat De Smeth, die momenteel ziek thuis is, betrokken blijft bij de viering van het Rembrandtjaar in Leiden.

Op 15 december van dit jaar wordt het Rembrandtjaar officieel geopend. De komende maanden zal Chris de Mol met zijn team hard werken om een aantal projecten die nu in de steigers staan ook daadwerkelijk te lanceren. Te denken valt aan o.a. de herinrichting van Weddesteegplein en de Ontvangsthal in het Scheltemacomplex. De geplande exposities in de Lakenhal zijn in de afrondingsfase en de Rembrandt wandelroute wordt in november gepubliceerd. OOk verschillende initiatieven vanuit het Leidse bedrijfsleven krijgen steeds meer vorm.

Chris de Mol werkt zelfstandig en heeft eerder veel ervaring opgedaan in diverse vergelijkbare functies in de gezondheidszorg en de zakelijke dienstverlening vervuld.

Leiden Rembrandt


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×