Verkoop appartementen ‘Torens 2’ in Roomburg van start

De 127 appartementen van project ‘Torens 2’ in de Leidse woonwijk Roomburg zijn in de verkoop. Sinds vorige week kunnen geïnteresseerden een maquette van de drie woontorens bekijken op het Stadsbouwhuis aan de Langegracht. Ook is hier een uitgebreide informatiemap met een inschrijfformulier verkrijgbaar. Inschrijven kan tot 19 september. Roomburg is de laatste grote uitbreidingslocatie van woningen in Leiden. In totaal komen er ongeveer 1000 koop- en huurwoningen. De woonwijk is volop in aanbouw en de eerste straten zijn inmiddels opgeleverd.

Het project ‘Torens 2’ bestaat uit 127 appartementen, verdeeld over de drie woontorens Equester, Trident en Dolphin. De woontorens hebben 11 woonlagen en een ondergrondse parkeergarage. Ieder appartement heeft een groot balkon, terras of loggia. Een glazen pui van plafond tot vloer geeft toegang tot deze buitenruimte en zorgt voor een lichte woonkamer. Ook heeft ieder appartement een eigen berging en een eigen parkeerplaats. Bij alle torens is er op de begane grond naast de entree een fietsenstalling.

De gemeente Leiden realiseert ‘Torens 2’ in samenwerking met bouwbedrijf Van de Vorm Bouw BV uit Papendrecht. Het ontwerp is gemaakt door Thijs Asselbergs van de Architectuurcentrale. De bouw van de appartementen start nadat 60% van de appartementen is verkocht.

Geïnteresseerden kunnen zich tot 19 september inschrijven. Na deze datum wordt op basis van loting een selectie gemaakt. Een informatiemap met inschrijfformulier is verkrijgbaar bij het gemeentelijke servicepunt op het Stadsbouwhuis, Langegracht 72 of bij makelaardij De Laat + Kromhout, Lammenschansweg 76 te Leiden.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×