Ruud Regeer (links) tijdens de 3 oktoberoptocht 2004 op de Witte Singel. Tijdens zijn laatste 3 oktober in functie, kreeg hij ook al een ludiek lintje. (Archieffoto: Chris de Waard).

Penning voor oud wijkagent Regeer

Korpsbeheerder burgemeester Lenferink heeft vrijdag de ‘Ries Straver Penning’ uitgereikt aan de Leidse oud wijkagent Ruud Regeer. De ‘Ries Straver Penning’ is op 2 december 2004 in het leven geroepen en voor het eerst bij zijn vertrek uitgereikt aan Ries Straver zelf, oud korpschef van Politie Hollands Midden. De Politie Hollands Midden kent de penning toe als korpsonderscheiding aan ambtenaren van de politie wegens bijzondere verdiensten voor het politiekorps. Alleen ambtenaren die tien jaar of langer bij de politie Hollands Midden in dienst zijn, en met eervol ontslag gaan, komen bij het einde van hun loopbaan in aanmerking voor toekenning van de ‘Ries Straver Penning’.

Ruud heeft ruim 40 jaar bij de politie gewerkt. Sinds 1992 was hij wijkagent in Leiden West. Daarvoor heeft hij tal van functies bekleed binnen de gemeentepolitie van Leiden. Maandag 18 juli 2005 was zijn laatste werkdag.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×