Bewoonster gewond bij gewapende overval op woning

De politie is een onderzoek gestart naar een gewapende overval op een woning aan de Van Effendreef in Leiderdorp. Bij de overval raakte de 37-jarige bewoonster lichtgewond aan haar been. Vermoedelijk is bij de overval geld buitgemaakt. Van de daders ontbreekt nog ieder spoor. De overval vond op vrijdag 2 september rond 11.30 uur plaats.

Drie mannen belden aan en deden zich voor als meteropnemers. Eénmaal binnen bedreigden ze de bewoonster met een vuurwapen en een mes. Het mes raakte haar been. De politie heeft een uitgebreid sporen- en buurtonderzoek gehouden. Dit heeft tot op heden nog geen resultaat opgeleverd.

Geen categorie


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×