Aanhoudingen na geweld in het verkeer

De politie heeft een 17-jarige man uit Voorschoten en een 21-jarige man uit Leiden aangehouden wegens het gebruiken van geweld in het verkeer. Een 24-jarige man uit Leiden heeft aangifte gedaan van mishandeling. De man reed, zo verklaarde hij, op maandag 29 augustus, rond 16.20 uur, in zijn auto op de Churchilllaan. Achter hem reed een personenauto met de twee verdachten. Waarschijnlijk ging het de twee inzittenden niet helemaal naar het zin en ontstond er enige irritatie.

Bij een stoplicht kwam het tot een lichte aanrijding, waarbij de 24-jarige uitstapte om te kijken of zijn auto schade had opgelopen. De twee inzittenden van de andere auto stapten ook uit en er ontstond een handgemeen. De 21-jarige verdachte heeft vervolgens een trap tegen de auto van de 24-jarige gegeven en is weggereden. De 24-jarige heeft het kenteken opgeschreven en is naar de politie gegaan. De politie heeft de twee mannen aangehouden en overgebracht naar het bureau.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×