Politie onderzoekt woninginbraken

De politie hield zaterdagavond op het Stationsplein een 35-jarige man uit Den Haag aan. De man werd er van verdacht die middag te hebben ingebroken in een woning aan de Pasteurstraat. Getuigen konden de politie een duidelijk signalement van de inbreker geven, waardoor hij kon worden aangehouden. Uit de woning zijn een laptop en een mobiele telefoon gestolen. De verdachte is ingesloten. De politie is bezig met het onderzoek.

De politie onderzoekt ook inbraken in woningen aan de Haven en de Lopsenstraat. De bewoner aan De Haven schrok op zondag 21 augustus, rond 05.45 uur, wakker van geritsel in de woning en zag een man nog net het raam uitvluchten. Uit de woning zijn een mobiele telefoon en bankpasjes gestolen. De inbraak in een woning aan de Lopsenstraat vond plaats op zaterdag 20 augustus rond 06.10 uur. De bewoner schrok wakker van een klap in de woning en zag de buitendeur openstaan. Uit de woning zijns een koffer met daarin 81 cd’s en een creditcard gestolen.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×