Diverse aanhoudingen wegens dronken rijden

De politie in Leiden heeft dit weekend een aantal bestuurders op het gebruik van alcohol gecontroleerd. In Leiden werd op vrijdagavond een 38-jarige vrouw uit Leiden aangehouden op de Oude Herengracht, zij blies een uitslag van 550 ug/l, terwijl de limiet in het verkeer 220 ug/l is. De vrouw kreeg een rijverbod van 6 uur opgelegd en een proces-verbaal.

Op zondagochtend werd het rijbewijs ingevorderd van een 29-jarige man uit Leiderdorp. Hij werd aangehouden op de Kooilaan en blies een uitslag van 635 ug/l, boven de 570 ug/l wordt het rijbewijs ingevorderd.

Op maandagochtend 22 augustus, omstreeks 00.30 uur, werd een 44-jarige man uit Leiden aangehouden op het Stationsplein. De man reed op een bromfiets en blies een uitslag van 760 ug/l. De man bleek tevens zonder bromfietscertificaat en geldige verzekering rond te rijden, waarvoor hij twee bekeuringen ontving. Tegen de man is tevens proces-verbaal opgemaakt.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×