D66 Leiden opent politieke seizoen met Boris Dittrich

Donderdag organiseert D66-Leiden in samenwerking met de Jonge Democraten Leiden een D’café over het pamflet ‘Op weg naar nieuwe solidariteit’ van D66-partijleider Boris Dittrich. Dit pamflet was bedoeld als start van een partijbrede discussie over de koers van D66. Gedurende de hele zomer wordt overal in het land gediscussieerd over de vraag: wat is er goed aan het pamflet, wat ontbreekt eraan en wat moet er anders? De koersdiscussie, waarbij alle leden, platforms en vernieuwingsclubs binnen de partij betrokken zijn, zal in het najaar uitmonden in een Manifest, waarin de inhoudelijke koers van D66 voor de komende jaren zal worden vastgelegd.

Tijdens het D’café, dat de opening vormt van het nieuwe politieke seizoen, wordt een forumdiscussie gehouden waarin Boris Dittrich in debat zal gaan met Paul van Meenen (lijsttrekker D66-Leiden) en Hugo van Haastert (JD-Leiden). Uiteraard zullen ook de aanwezige D66’ers en andere belangstellenden bij het debat worden betrokken. De avond zal worden geleid door Frank de Wit.

Het pamflet ‘Op weg naar nieuwe solidariteit’ is te downloaden via: www.nieuwesolidariteit.nl/pamflet.php

Het D’café vindt plaats in Etablissement Einstein aan de Nieuwe Rijn in Leiden en begint om 20.30 uur.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×