Dansend de wereld rond met Balletstudio Cinderella

Na het overweldigende succes van vorig jaar staan de leerlingen van Balletstudio Cinderella uit Leiden ook dit jaar met een dansuitvoering op het podium van Theater De Muze in Noordwijk. Op zaterdag 18 juni en zondag 19 juni 2005 worden in totaal vier voorstellingen gegeven. De leerlingen nemen het publiek al Dansend de wereld rond. Heel veel landen passeren de revue via allerlei verschillende dansen. De reis gaat van Afrika naar Engeland, van de Verenigde Staten naar Frankrijk en van China naar Egypte.

Meer dan driehonderd leerlingen hebben de afgelopen maanden onder leiding van Debbie Huson en de andere docenten hard gewerkt om alle dansnummers in te studeren. Ze willen graag laten zien wat ze hebben geleerd bij de balletschool in de Leidse Merenwijk. In tweeënhalf uur komen uiteenlopende dansvormen aan bod: klassiek ballet, streetdance, musical, breakdance, modern en tapdans.

De première van de voorstelling is op zaterdag 18 juni om 13.30 uur. De tweede voorstelling begint om 17.30 uur. De derde voorstelling is op zondag 19 juni om 13.30 uur. De laatste voorstelling begint om 17.30 uur. Locatie: Theater De Muze, Wantveld 2 in Noordwijk. Er zijn nog kaarten (à 10 euro) verkrijgbaar via telefoonnummer 071 – 568 09 30.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×