CU2 vernieuwt website

Voor het eerst sinds de start, vijf jaar geleden, heeft de Leidse contactsite CU2 het design vernieuwd. Binnen enkele weken volgt een aantal uitbreidingen waar al enige tijd aan gewerkt wordt. Deze worden ondergebracht in het zogenaamde CU2plus-account, waarbij gebruikers voor een klein bedrag een aantal extra’s krijgen, waaronder veel extra foto’s (100 i.p.v. 1) en het toevoegen van thumbnails aan nicknames, zodat gebruikers met een CU2plus account door de hele site veel meer opvallen. Op CU2 hebben ruim 550.000 jongeren uit heel Nederland een eigen profielpagina. Daarmee is CU2 martkleider in dit segment. Zo’n 3.000 Leidenaren hebben een CU2-profiel.

Begin dit jaar nam Newrulez, een dochter van Ilse Media, een meerderheidsbelang in CU2. De komende maanden staan er nog veel uitbreidingen op de agenda van het internetbedrijf.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×