Tango start benzineoorlog in Leiden

De keten van onbemande tankstations Tango opent aanstaande maandag haar nieuwste onbemande tankstation aan de Haagweg in Leiden. Als speciale introductieprijs krijgen automobilisten de eerste week 12 eurocent korting op alle brandstoffen. De korting worden gegeven op basis van de actuele brandstofadviesprijzen van de overige aanbieders met een landelijke dekking. Doordat Tango tankstations onbemand zijn, kan het bedrijf goedkopere brandstof leveren dan bemande tankstations. Martijn Hazebroek, Algemeen Manager van Tango, is enthousiast over de opening van het Tango-tankstation in Leiden. “De afgelopen jaren zijn wij met succes in staat gebleken om een nieuwe formule van onbemande tankstations te introduceren. Nu is het tijd om deze marktpositie verder uit te breiden. We waren in Leiden en omgeving nog niet zo sterk vertegenwoordigd.”

Over de prijzenoorlog die op sommige plaatsen in Nederland door de komst van Tango-tankstations is uitgebroken, zegt Hazebroek: “Nieuwe iniatieven in de markt zijn duidelijke reacties op de komst van Tango en bedoeld om marktaandeel te behouden. De onbemande formules die nu op de markt komen, zijn het bewijs dat Tango met succes de benzinemarkt heeft opengebroken en de belangrijkste partij is in de markt van onbemande stations.”

Het Tango-station is 24 uur per dag open.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×