Speedboat ramt roeiboot en vaart door

De politie heeft zaterdagavond op het water aan de Molenlaan twee mannen uit Leiden aangehouden die op de waterkruising van de Korte Vliet met De Vliet met hun speedboat een roeiboot met acht roeiers hadden aangevaren. de twee gingen er na de aanvaring vandoor. Eén van de roeiers raakte bij de aanvaring lichtgewond. De twee aangehouden mannen bleken stomdronken te zijn.

De politie zocht na de melding het water in de omgeving af en trof de twee mannen aan op het moment dat zij hun boot wilden afmeren. De bestuurder van de boot verzette zich hevig tegen zijn aanhouding.

De twee moesten een ademanalyse ondergaan. daaruit bleek dat ze veel te veel hadden gedronken. De uitslagen van de ademanalyses bedroegen respectievelijk 990 ug/l en 980 ug/l. Dat is ruim vier keer teveel.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×